Alley cat

Alley cat

21 april 2010

Dags för stora killen att fylla år...


Grattis Wrigg!!! Stora pussar och kramar från alla dina beundrare.... Småsyskonen hemma hälsar ; )


Vi har haft kaffekalas med Bullens vänner (skötare/medryttare/bara vi som älskar detta djur). Snålblåst och snöfall gjorde att vi satt inne i sadelkammaren i värmen. Wrigg fick allstå fira med hösilage för sig själv i boxen medan vi fikade, men innan det blev han fullmatad med morot, knäckebröd och äpple. Matte är en dålig matte, batteriet i kameran tog slut.. M hade med sig kamera så jag lånar en bild på Bulle-Wrigg från henne så ni får se Pimpad Wrigg, visst är han snygg i sin nya glittergrimma :D Pimp my Bulle liksom, nja, men jag tycker om kontrasten mellan grova pålle och glitter.


Hur gammal är han nu då? 14. Fjorton år, vart har tiden tagit vägen?? Det är 9 år sedan vi tog transporten norröver för att hämta hem Wriggen, min vän M stog för transport och fordon. Hon valde att bli delägare i svansen för den insatsen. Jag tycker hon sköter sin del dåligt, den är lerig rätt ofta 8) Wrigg är av okänd härstamning med världens härligaste temperament. En kille som försöker göra det du begär av honom även om det är nästintill fysiskt omöjligt med hans lilla kompakta kropp. Storl kärlek till ett underbart djur!


Vi bestämde att han fyller år i dag eftersom det var dagen han flyttade hem till oss. Min väninnas häst är född denna dag fast över 20 år tidigare, så det var lite kul det med, som ett litet minne av ett underbart sto. (Cox Marina). Hon dog tyvärr år 2000.


Tack alla som hjälpt mig och Bullen under året som gått, ni är ovärderliga. Kram från matte!

3 kommentarer:

 1. Han är så fin, klart att glittergrimma är på sin plats!

  SvaraRadera
 2. Snyggast i stallet, med eller utan glitter. 8)Så snäll mot den lilla tjejen också, vilken gentleman!

  /M

  SvaraRadera
 3. Visst är han fin både med och utan glitter. Hoppas han inte hostar så bedrövligt i morgon för i så fall blir det sista gången vi är med och tränar :( Ingen mening att försöka längre. Halmen lär inte bli bättre förrens i höst, bara att gilla läget verkar det som.

  SvaraRadera