Alley cat

Alley cat

14 april 2010

Stor dag i dag, Isa "Ruffset" fyller två år

I dag fyller vårat lilla Ruffs två år! Stort grattis till Isa!! Det firades med grönsak, gräs och fruktbuffé. Isa fick äta lite själv först eftersom hon är den som är minst glupsk och hon faktiskt fyller år.
Anton fick komma på kalas. Indra fick springa på golvet en stund till för hon och Anton avskyr varandra som pesten. Isa och Anton kan i allafall umgås även om det inte är någon större kärlek dem emellan heller. Sjåpiga marsvin!!

Isa tyckte romansalladen var smaksigast. Ja, tills gräset kom fram som efterrätt då.

Smask!! Här kom Indra "Korven" på besök. Ååå, ett kalas med mat, det gillar ett litet marsvin. KorvIndra äter hundra gånger snabbare än Isa. När Korven kom till kalaset fick Ruffset något lätt stressat i blicken och tuggade lite, lite snabbare för att hinna innan Korven gluffat i sig allt.

Lägg märke till hur djupt Indra dyker i matskålen. Vet ni varför hon blundar? Jo, det är för hon vet att trots att hon alltid är så hungrig och vill äta mest så är det Isa som bestämmer. När Isa vill ner i skålen hugger hon alltså helt enkelt Indra i skallen så hon flyttar på sig och så kan Isa också ta en tugga. Lite rädd om ögat är hon ifall Isa skulle missa pannan eller örat där hon brukar sikta.
Isa smaskade gräs medans SM4:an i gurkätning inte förnekar sig. En halv meter gurka, Indra svävar på marsvinsmoln och tackar Isa så mycket för dagens tvåårskalas.

6 kommentarer:

 1. Vilken underbart och nyttigt kalas ni har haft! Gurka sallad och gräs, tror jag ska bjuda på det själv nästa gång, ser ju gott ut!
  Hon ser verkligen stressad ut när "korven" kom på besök i matskålen, man ser hur hon blänger irriterat!
  Grattiskram till "rufset"!
  //Monica

  SvaraRadera
 2. Husse och jag åt Ballerinakex.. Men visst blir det färgglatt med sallad och grönsaker. Av mig fick hon en kruka persilja för utomhusodling, av husse en gurka. I går var jag hos MariaS och kom hem med kirskål och gräs, hurra för hennes trädgårds solsida :D

  SvaraRadera
 3. Grattis Isa - du äger! :)

  C&P

  SvaraRadera
 4. C&P.. Ojojoj nu får jag fundera,men Isa vet säkert vem ni är.

  SvaraRadera
 5. Du vet - en krydda och en läsk.... Isa vet, hon har koll på även små killar. 8)

  C&P

  SvaraRadera
 6. Aha... Ja, Isa gnäggar åt hur korkad matte är ;)

  SvaraRadera