Alley cat

Alley cat

1 januari 2012

Gott nytt marsvinsår! Och må grödorna frodas.

Vår lilla stjärna äter godis. Under året som gått har han fått en stor fin bur precis som tjejerna. Han har också fyllt galt (ett år) efter att ha varit vår söta kulting...

 Korvis längtar till kirskålssäsongen.. Hon tycker matte är pest som inte har kirskål i trädgården. Matte tröstar med att hon upptäckt kirskål i den dyra jorden hon fick som ett lass i 40-års present så snart har vi eländet i hela trädgården.... (Här hade matte gärna sagt ett par fula ord).
Kvällsmys med husse. Husse sover, Rufs är vaken. Rufset drömmer om grästillväxt så här första dagen på nya året.

Matte hoppas på en ny marknad i Surte, inga sniglar, glada paddor, god tillväxt och lagom med sol och regn : ) för 2012.

Så hoppas jag att vår stora vän, Wrigg ska börja växa i hovarna. Oroande att de inte växer ordentligt. Vår lilla Korv har varit rejält sjuk och legat inlagd på Blå Stjärnan, men verkar hämta sig. Så, egentligen önskar jag mig bara en enkel sak, hälsa åt nära och kära två och flerbenta. Resten går som det går.

Gott nytt år på er!

2 kommentarer:

  1. Underbara foton! Hoppas verkligen att ni får ha ett gott 2012 utan sjukdommar och annat elände.
    Angående kirskålen så har jag så det räcker och blir över, jag säljer billigt till dej! Kram och god fortsättning!

    SvaraRadera
  2. Tack Monaxe, men jag är rädd att vi lyckats med samma klanteri som ni, importerat och betalat dyrt för att få in skiten i trädgården :P vi skulle inte ha köpt jord alltså! Resterande jord i högen tänker jag använda i pallkragebäddar, inbillar mig att jag kan kontrollera det bättre där?
    Tack, underbara foton blir det lätt av underbara djur :*

    SvaraRadera